Certificeringen

Timmerman Service en Onderhoud en Timmerman Toegangstechniek zijn in bezit van het NEN-EN-ISO 9001: 2008 en VCA* 2008/5.1 certificaat. Beide certificaten hebben betrekking op installeren en onderhouden van mechanische en elektrotechnische toegangscontrolesystemen. Ook is Timmerman’s IJzerhandel B.V. sinds 2016 gecertificeerd voor niveau 3 van de CO2-Prestatieladder conform het SKAO handboek versie 3.0.

ISO 9001 kwaliteitsmanagementcertificaat

Werken volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 houdt in dat wij onze bedrijfsprocessen op een vooraf vastgestelde en gestructureerde manier uitvoeren. Daarnaast beheersen onze medewerkers de processen die deze norm met zich meebrengen. Timmerman Service en Onderhoud en Timmerman Toegangstechniek streven ernaar om zich continu te verbeteren, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarbij staat u als klant centraal, waarbij wij de klanttevredenheid willen verhogen door te voldoen aan uw eisen en wensen.

VCA* veiligheidscertificaat

Timmerman Service en Onderhoud en Timmerman Toegangstechniek voeren regelmatig werkzaamheden uit op het terrein van derden, denk hierbij aan bouwprojecten. Deze werkzaamheden hebben vooral betrekking op installeren en onderhouden van mechanische en elektrotechnische toegangscontrolesystemen. Onze medewerkers beschikken o.a. over een VCA Basis en VCA VOL diploma. Wij zijn gewend om aan de strenge regels vanuit de overheid t.a.v. veiligheid, gezondheid en milieu te voldoen en aan de hand van de VCA* 2008/5.1 norm werkzaamheden uit te voeren. In ons ondernemingsbeleid staat het welzijn van onze medewerkers centraal.

CO₂ prestatieladder niveau 3

Timmerman’s IJzerhandel B.V. is gecertificeerd niveau 3 van de CO2-Prestatieladder conform het SKAO handboek versie 3.0. De CO₂-prestatieladder heeft als doel bedrijven te stimuleren om de eigen CO₂-uitstoot (en die van hun leveranciers) te kennen en permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de klimaatimpact van de eigen bedrijfsvoering terug te dringen. De CO₂ prestatieladder stimuleert ons die maatregelen daadwerkelijk uit te voeren en bovendien de verworven kennis te delen en samen met collega’s, kennisinstellingen, maatschappelijke partijen en overheden te zoeken naar verdere mogelijkheden om de uitstoot terug te dringen volgens de norm NEN-EN-ISO 50001. Samen zorgen voor minder CO₂.

Inloggen


Sluit venster