Camerabeveiliging

Waarom camerabeveiliging in en om uw huis?

Camerabeveiliging werkt preventief. Inbrekers laten gebouwen met camerabeveiliging eerder links liggen. Dringen dieven toch binnen, dan maakt een beveiligingssysteem met camera’s het verschil. De kwaliteitsbeelden helpen om te achterhalen wie de daders zijn. Met de haarscherpe opnames heeft u beeldmateriaal in handen waarmee u achteraf kunt vaststellen en bewijzen wie binnen is geweest en wat er is gebeurd. Dat dit naderhand alsnog kan, is de kracht van camerabeveiliging.

Timmerman Service en Onderhoud, uw specialist in beveiliging

Service

Voor een veilig gebouw leveren de experts van Timmerman Service en Onderhoud maatwerk. Wij stemmen uw camerabeveiliging af op uw woning en op uw persoonlijke wensen. Vrijblijvend geven wij u maatwerkadvies. Dit kost u niets: gewoon service.

Professioneel

Onze experts installeren uw beveiligingscamera professioneel. Door deze professionele installatie functioneert uw systeem optimaal en wordt uw gebouw zo goed mogelijk beveiligd. Onze experts zorgen voor haarscherpe videobeelden en voor kwalitatief goede opnames. Denk bijvoorbeeld aan weerkaatsing van zonlicht of aan de hoek waaronder er gefilmd wordt. De inbreker komt echt in beeld. Verder kennen onze experts de wettelijke richtlijnen. Ze weten precies wat wel en niet mag.

Betrouwbaar en veilig

Onze experts werken alleen met camera’s die bedraad zijn. Ze gebruiken geen wifi. U kunt met de beveiligingscamera’s van Timmerman Service en Onderhoud dus altijd storingsvrij rondkijken. Daarnaast zijn bekabelde camera’s bijna niet te hacken. Onze camera’s zijn daardoor betrouwbaar en veilig. Ongehinderd en zonder risico om gehackt te worden, waken ze over uw eigendommen. En wilt u dat de politie in real time kan meekijken? Een aansluiting met Live View is mogelijk.

Kwaliteit

Onze experts werken met digitale full HD-camera’s. Deze moderne kwaliteitscamera’s leveren een veel scherper beeld dan de klassieke analoge beveiligingscamera’s. Full HD-camera’s zijn betrouwbaar, zijn bestand tegen regen en kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen. En filmen in het donker? Juist ook in de nacht geven deze full HD-beelden u een beter zicht. Dankzij infrarood met een bereik van dertig meter staat een inbreker ook in het donker er scherp op.

Gebruiksgemak

Op uw smartphone, tablet of laptop kunt u live zien wat er allemaal gebeurt in en om uw gebouw. En wilt u een opname maken? Met de app is dit zo geregeld. Maar u hoeft dit niet per se zelf te doen. Onze experts stellen uw systeem zo in dat een opname automatisch start bij beweging. U beschikt dus altijd over een opname op de belangrijke momenten. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk.

IP-camera

Deze beveiligingscamera verstuurt beelden via het internet, ook wel internetprotocol (IP) genoemd. U kunt via internet, dus ook op afstand, de beelden van de camera bekijken. Dit kan op een smartphone, tablet of laptop. Deze beelden kunt u live bekijken, maar ook achteraf. De videobeelden zijn opgeslagen op een opnameapparaat, waardoor u ze naderhand kunt terugzien.

Pluspunten IP-camera

 • hoge beeldkwaliteit en ongevoelig voor tegenlicht
 • live beelden en opgenomen beelden zijn kwalitatief nagenoeg gelijk
 • geen stopcontact nodig, stroomtoevoer gaat via de netwerkkabel
 • diverse instellingsmogelijkheden, zoals automatisch filmen bij beweging
 • voor binnen en buiten
 • een IP-camerasysteem kan op een alarmsysteem worden aangesloten

Dome-camera

Deze beveiligingscamera is bij uitstek geschikt om op te hangen in een uitdagende omgeving die vraagt om een robuust exemplaar. Hij is bestand tegen vandalisme en is moeilijk te saboteren. Dit komt door de stevige bolvormige behuizing. Daarnaast is de camera waterdicht en ongevoelig voor vuil en stof, waardoor hij prima buiten te gebruiken is. U ziet ze meestal aan een plafond, maar de dome-camera kan ook heel goed aan een muur bevestigd worden.

Bij een dome-camera is niet te zien waar de camera zich op richt. Deze onduidelijkheid van de camerarichting werkt preventief. Het schrikt inbrekers af doordat zij niet kunnen bepalen wanneer ze wel of niet op beeld staan. Past een dome-camera goed bij uw situatie, dan adviseren onze experts om een variant te gebruiken die beschikt over infrarood en een bewegingsmelder. Dan heeft u altijd beeld en mist u niets.

Pluspunten dome-camera

 • robuust
 • waterdicht en ongevoelig voor vuil en stof
 • preventieve werking
 • discreet te plaatsen
 • voor binnen en buiten

Infraroodcamera

In de nacht, ’s avonds of op plekken waar weinig licht komt, geeft een standaardcamera wazige of onduidelijke beelden. Een beveiligingscamera met infrarood is dan een uitkomst. Infraroodcamera’s zijn uitgerust met infraroodverlichting en hebben daardoor nachtzicht. Hierdoor kunnen ze ook in het donker of op plekken met weinig licht heldere beelden opnemen. De beelden opgenomen met infrarood zijn in zwart-wit.

Pluspunten infraroodcamera

 • altijd scherp beeld: overdag, ’s nachts en op plekken met weinig licht
 • gemiddeld een bereik van dertig meter in het donker
 • nachtzicht werkt automatisch
 • geen extra licht nodig om te kunnen filmen in het donker

Inloggen


Sluit venster